[英文] Life's A Mess II

SAYLOVE Top100

发帖:NO. 39 名

在线:NO. 290 名

我的人缘32

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册 微信登录

x
每天听歌只要想到喜欢的歌都想分享给你,
嘿嘿!只有你懂我!
生活有你是如此的幸福美好!
@猫眼儿
我爱你,
不是随便讲的,
我明确的表达了我的爱意,
并且我对我自己的话负责,
我来通知你,
我爱你
(够五十个字了!)

Juice WRLD、Clever、Post Malone - Life's A Mess II

Written by:Rex Kudo、Jarad Higgins、Joshua Huie、Austin Post、Ashley Frangipane、Ryan Vojesak

Composed by:Rex Kudo、Jarad Higgins、Joshua Huie、Austin Post、Ashley Frangipane、Ryan Vojesak

Juice WRLD:

Have you ever fallen head over heels for somebody
你可曾为谁神魂颠倒过
Not just somebody
不是随便某个人
No no
不 不
Rex you did it again
Rex Kudo制作
Have you ever fallen head over heels for somebody
你可曾为谁神魂颠倒过
That made promises to give you the world
那个人许诺给你全世界
Um

I really hope they held you down
我真的希望他们守护你到底
I really hope it was no lying
我真的希望这一切不是谎言
'Cause my heart breaks it feels like the world's gone
因为我很心痛 感觉就像世界毁灭了
But if the love's real you'd feel your soul roar like a lion
但如果这份爱是真的 你会感觉你的灵魂像狮子一样咆哮
And you'd finally let bygones be bygones
你终究会让往事随风
Don't throw in the towel
不要投降认输
I know it feels like you're the only one tryin'
我知道那感觉好像只有你一个人在努力
You just gotta learn to live and love on
你得学会生活 一直好好活下去
I belong with the one put on this Earth for me
我属于这个世界上为我而生的人
Everybody has their someone just gotta look and see
每个人都有这样一个人 只是得用心去寻找
I'm screaming out Lord help me I've been lonely
我大声呼喊 上帝 帮帮我 我好孤单
That's when you accept me then you set me free
就在那时候 你接受了我 然后给了我自由
Uh sometimes life's a mess
有时候 人生就是一团乱麻
Uh I get high when I'm upset
在我焦虑的时候 却异常兴奋
I remember when me and love didn't click
我记得 我曾和爱情无缘相会
Searchin' for somethin' real then I found it
寻找一份真情 最后终于找到了
Yeah I get high when I'm upset
在我焦虑的时候 却异常兴奋
I remember when me and love ain't click
我记得 我曾和爱情无缘相会
Lookin' for somethin' real then I found it
寻找一份真情 最后终于找到了
Clever:

你可曾为谁神魂颠倒过
That made promises to give you the world
那个人许诺给你全世界
There's one that won't never leave you cold
有个人永远不会让你难过
Or place nothing above you
始终把你放在第一位
That will love a heart that hurts
会爱你那一颗受伤的心
Don't hurt the heart that loves you
不要伤害那颗爱你的心
Sometimes they just want what they can't have forbidden fruit
有时候 他们只想摘下他们得不到的禁果
But the one that deserves ya love will never pick and choose
但那个配得上你真情的人 永远不会挑三拣四
There was once a hole in my heart that hole was hurting
我的心曾出现空洞 这让我痛苦不堪
'Til I took a peak inside lately I've been soul searching
后来我窥探自己的内心 最近我一直在搜寻自己的灵魂
When I use to cry I turned to medication
以前伤心的时候 我会诉诸药物
Then I found me something real and forgot all the imitations
后来我找到了一份真情 忘记了所有的假象
Just tell me that you'll never leave
告诉我 你永远不会离开
And when there's nothing left to say
当你无话可说时
Tell me that you'll love me anyway ah
告诉我 你无论如何都会爱我
Juice WRLD:

Uh I get high when I'm upset
在我焦虑的时候 我却异常兴奋
I remember when me and love didn't click
我记得我曾和爱情无缘相会
Searchin' for somethin' real then I found it
寻找一份真情 后来终于找到了
Yeah I get high when I'm upset
在我焦虑的时候 我却异常兴奋
I remember when me and love ain't click
我记得我曾和爱情无缘相会
Lookin' for somethin' real then I found it
寻找一份真情 后来终于找到了
Post Malone:

你可曾为谁神魂颠倒过
那个人许诺给你全世界
And I swear I would never leave you cold
我发誓 我绝不会让你难过
There ain't no one above you
始终把你放在第一位
You were way too high to touch
你曾高高在上 不可企及
I was high enough to pass out
我曾嗨得快要晕厥
When you was so alone I was a stone's throw away
当你无比孤单时 我和你近在咫尺
I remember those lips I remember how they taste
我记得那双唇 我记得它的滋味
I been staring at the wall doing nothing all day
我凝望着那墙壁 整天无所事事
I remember everything put the bottle to my face Dom Pe
我记得一切 抱着酒瓶疯狂喝唐培里侬
If you gave up on me now I would seriously be so f**ked up
如果你放弃了我 我真的会痛不欲生
I'm doing everything I can just to keep myself from throwing up
我拼尽全力 不让自己吐出来
Never gave a f**k what they say 'bout us
从不在乎他们对我的看法
F**k all of you muh-f**kers slow me up
你们这些拖累我的混蛋 去你们的吧
And f**k everything that ruined us
毁灭那曾摧毁我们的一切
I'm three seconds away from pulling out my gun
再等三秒钟 我就要拔出我的枪了

评分

等待的孤狼 + 50 稿费~
猫眼儿 + 50 辛苦了

SAYLOVE | 交友社区 - 女性喜爱的交流平台

猫眼儿 (589679)

发帖:NO. 109 名

在线:NO. 657 名

我的人缘1
每天一首歌,心情美美哒。我一会儿听,嘻嘻

嘿嘿!每天一起听,找好听的歌曲给太太听!  详情 回复 发表于 2021-5-21 12:17

夏、暖男 (591510)

发帖:NO. 222 名

在线:暂未上榜

我的人缘0
好听。。。

感谢来欣赏歌曲!  详情 回复 发表于 2021-5-21 12:18

我的人缘32
猫眼儿 发表于 2021-5-21 10:23
每天一首歌,心情美美哒。我一会儿听,嘻嘻

嘿嘿!每天一起听,找好听的歌曲给太太听!

我的人缘32

感谢来欣赏歌曲!

瘟暧 (311602)

发帖:NO. 13 名

在线:NO. 246 名

我的人缘2
喵星自己人来签到。
给猫先生和猫太太请安了。
哈哈哈哈哈哈猫粮能给双份吗

可以可以,下面请欣赏歌曲,哈哈。  详情 回复 发表于 2021-5-22 08:44

我的人缘32
瘟暧 发表于 2021-5-21 19:39
喵星自己人来签到。
给猫先生和猫太太请安了。
哈哈哈哈哈哈猫粮能给双份吗

可以可以,下面请欣赏歌曲,哈哈。

哈哈不出来了 都放第三行充数了  详情 回复 发表于 2021-5-22 08:58

瘟暧 (311602)

我的人缘2
远视眼的老猫 发表于 2021-5-22 08:44
可以可以,下面请欣赏歌曲,哈哈。

哈哈不出来了
都放第三行充数了

咋还能是 充数呢! 勇敢一些!  详情 回复 发表于 2021-5-23 19:38

我的人缘32
瘟暧 发表于 2021-5-22 08:58
哈哈不出来了
都放第三行充数了

咋还能是 充数呢!  勇敢一些!

有一天我闲着没事就让言和讲个笑话 那人张嘴还没说话自己开始笑 哈哈哈哈哈哈哈哈 真不是我笑点太低我的笑话太牛气 把它讲完深呼吸 回头就看天依 哈哈哈哈哈哈哈哈  详情 回复 发表于 2021-5-23 19:51

瘟暧 (311602)

我的人缘2
远视眼的老猫 发表于 2021-5-23 19:38
咋还能是 充数呢!  勇敢一些!

有一天我闲着没事就让言和讲个笑话
那人张嘴还没说话自己开始笑
哈哈哈哈哈哈哈哈
真不是我笑点太低我的笑话太牛气
把它讲完深呼吸
回头就看天依
哈哈哈哈哈哈哈哈

可能就是 笑点低 ! 讲笑话就没有 讲过完整的!  详情 回复 发表于 2021-5-23 20:14

我的人缘32
瘟暧 发表于 2021-5-23 19:51
有一天我闲着没事就让言和讲个笑话
那人张嘴还没说话自己开始笑
哈哈哈哈哈哈哈哈

可能就是  笑点低 !  讲笑话就没有  讲过完整的!

哈哈哈所以又叫神经病之歌  详情 回复 发表于 2021-5-23 20:16

瘟暧 (311602)

我的人缘2
远视眼的老猫 发表于 2021-5-23 20:14
可能就是  笑点低 !  讲笑话就没有  讲过完整的!

哈哈哈所以又叫神经病之歌

还真不知道! 长见识了!  详情 回复 发表于 2021-5-23 20:17

我的人缘32
瘟暧 发表于 2021-5-23 20:16
哈哈哈所以又叫神经病之歌

还真不知道!   长见识了!

你可能不知道名字 但是肯定听过  详情 回复 发表于 2021-5-23 20:18

瘟暧 (311602)

我的人缘2
远视眼的老猫 发表于 2021-5-23 20:17
还真不知道!   长见识了!

你可能不知道名字
但是肯定听过

不会吧! 某音里有》???  详情 回复 发表于 2021-5-23 20:21

我的人缘32
瘟暧 发表于 2021-5-23 20:18
你可能不知道名字
但是肯定听过

不会吧!  某音里有》???

哈哈哈某音不知道,蒙老板和掌柜的唱过哈哈。  详情 回复 发表于 2021-5-23 20:23

瘟暧 (311602)

我的人缘2
远视眼的老猫 发表于 2021-5-23 20:21
不会吧!  某音里有》???

哈哈哈某音不知道,蒙老板和掌柜的唱过哈哈。

这样啊! 没看他们发啊!  详情 回复 发表于 2021-5-23 22:05

我的人缘32
瘟暧 发表于 2021-5-23 20:23
哈哈哈某音不知道,蒙老板和掌柜的唱过哈哈。

这样啊!  没看他们发啊!

哈哈哈好久了  详情 回复 发表于 2021-5-23 22:08

瘟暧 (311602)

我的人缘2
远视眼的老猫 发表于 2021-5-23 22:05
这样啊!  没看他们发啊!

哈哈哈好久了